Incassobureau in Tilburg nodig?

Bent u op zoek naar een incassobureau in Tilburg en twijfelt u om over te gaan tot actie?

Neem contact op

Wij antwoorden op werkdagen nog dezelfde (werk)dag.

Bent u op zoek naar een incassobureau in Tilburg en twijfelt u om over te gaan tot actie? U wilt graag nagaan of het inschakelen van een incassobureau gerechtvaardigd is. Heeft u vaak te maken met bedrijven of ondernemers die financiële verplichtingen niet nakomen? Blijven facturen lang open staan en wordt er niet gereageerd op betalingsherinneringen? Dan is het zinvol een incassobureau in te schakelen. Op die manier geeft u een duidelijk signaal af bij uw debiteur. Daarnaast bespaart het u tijd, doordat u zelf geen e-mails of brieven hoeft te sturen waar vaak niet op gereageerd wordt.

WAT KAN CREDIFIXX INCASSO VOOR U BETEKENEN?

Credifixx handelt respectvol en verantwoord naar uw klanten. Credifixx is in het bezit van het incassokeurmerk en is aangesloten bij de NVI. Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat uw klanten de openstaande facturen betalen, maar ook goed betalende klanten worden. Het commercieel belang staat immers voorop. Door middel van onze uitgebreide branchekennis kan er met speciale incassoteams een optimaal resultaat voor u behaald worden. Wanneer u op zoek bent naar een Incassobureau in Tilburg kunt u Credifixx Incasso vertrouwen als autoriteit op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

WAAROM EEN INCASSSOBUREAU IN TILBURG?

Tilburg is tot stad geworden door de opkomst van de textielindustrie, met name de wollenstoffenindustrie. De grondstof werd geleverd door de honderdduizenden heideschapen die in Noord-Brabant te vinden waren. De industrie is tegenwoordig niet meer afhankelijk van een enkele industrietak, maar ze is modern en veelzijdig. Allerlei ondernemingen, waaronder diverse uit het buitenland, hebben hier hun hoofdkantoor gevestigd. Vooral de chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, medische technologie en fijnmetaal spelen een belangrijke rol. Ook is Tilburg een belangrijke transportstad. Tilburg is een van de belangrijkste industriecentra van Nederland. In de gemeente Tilburg liggen 10 grotere industrieterreinen. Terreinen zoals het Kraaiven bieden plaats voor in totaal 7600 bedrijven en bijna 100.000 werknemers. Door het Wilhelminakanaal te verbreden wil Tilburg zich als transportstad nog duidelijker profileren. Er zijn vergevorderde plannen om ten westen van de stad (nabij vliegbasis Gilze-Rijen) een bedrijventerrein te ontwikkelen dat ruimte gaat bieden voor bedrijven die zich richten op vliegtuigonderhoud en defensie-industrie.

Het is fijn wanneer uw incassobureau de regio kent. Credifixx Incasso is bekend met vele bedrijven in de regio Tilburg, waardoor onze specialisten in Tilburg nog betere resultaten kunnen behalen bij uw (meest hardnekkige) wanbetalers.