Incassobureau in Den Haag nodig?

Bent u op zoek naar een incassobureau in Den Haag en twijfelt u om over te gaan tot actie?

Neem contact op

Wij antwoorden op werkdagen nog dezelfde (werk)dag.

Bent u op zoek naar een incassobureau in Den Haag en twijfelt u om over te gaan tot actie? U wilt graag nagaan of het inschakelen van een incassobureau gerechtvaardigd is. Heeft u vaak te maken met bedrijven of ondernemers die financiële verplichtingen niet nakomen? Blijven facturen lang open staan en wordt er niet gereageerd op betalingsherinneringen? Dan is het zinvol een incassobureau in te schakelen. Op die manier geeft u een duidelijk signaal af bij uw debiteur. Daarnaast bespaart het u tijd, doordat u zelf geen e-mails of brieven hoeft te sturen waar vaak niet op gereageerd wordt.

WAT KAN CREDIFIXX INCASSO VOOR U BETEKENEN?

Credifixx handelt respectvol en verantwoord naar uw klanten. Credifixx is in het bezit van het incassokeurmerk en is aangesloten bij de NVI. Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat uw klanten de openstaande facturen betalen, maar ook goed betalende klanten worden. Het commercieel belang staat immers voorop. Door middel van onze uitgebreide branchekennis kan er met speciale incassoteams een optimaal resultaat voor u behaald worden. Wanneer u op zoek bent naar een Incassobureau in Den Haag kunt u Credifixx Incasso vertrouwen als autoriteit op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

WAAROM EEN INCASSSOBUREAU IN DEN HAAG?

Den Haag is niet alleen onze Hofstad, maar ook een van Nederlands meest aantrekkelijke regio’s om te ondernemen. Tussen logistieke hotspots zoals Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en de Rotterdamse Haven ligt de internationale stad van de vrede en recht. In Den haag bevinden zich gerenommeerde projecten zoals HSD, het grootste veiligheidscluster van Europa. In de 4,75 miljoen m2 kantoorruimte bevinden zich duizenden bedrijven en ondernemers. Hieronder vallen veel van uw klanten, én klanten van Credifixx!

Het is fijn wanneer uw incassobureau de regio kent. Credifixx Incasso is bekend met vele bedrijven in de regio Den Haag, waardoor onze specialisten in Den Haag nog betere resultaten kunnen behalen bij uw (meest hardnekkige) wanbetalers.