Incassobureau nodig?

Credifixx handelt respectvol en verantwoord naar uw klanten. 100% No cure, no pay!

Neem contact op

Wij bellen u nog dezelfde dag

Wij werken al enkele jaren met Credifixx. Een professioneel team dat oplossingsgericht te werk gaat. Erg fijn om mee te werken.
4,5
Mandy Heere
Debiteurenbeheerder Hofman bedrijfsrecherche

Bent u op zoek naar een incassobureau en twijfelt u om over te gaan tot actie? U wilt graag nagaan of het inschakelen van een incassobureau gerechtvaardigd is. Heeft u vaak te maken met bedrijven of ondernemers die financiële verplichtingen niet nakomen? Blijven facturen lang open staan en wordt er niet gereageerd op betalingsherinneringen? Dan is het zinvol een incassobureau in te schakelen. Op die manier geeft u een duidelijk signaal af bij uw debiteur. Daarnaast bespaart het u tijd, doordat u zelf geen e-mails of brieven hoeft te sturen waar vaak niet op gereageerd wordt.

WAT KAN CREDIFIXX INCASSO VOOR U BETEKENEN?

Credifixx handelt respectvol en verantwoord naar uw klanten. Credifixx is in het bezit van het incassokeurmerk en is aangesloten bij de NVI. Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat uw klanten de openstaande facturen betalen, maar ook goed betalende klanten worden. Het commercieel belang staat immers voorop. Door middel van onze uitgebreide branchekennis kan er met speciale incassoteams een optimaal resultaat voor u behaald worden. Wanneer u op zoek bent naar een Incassobureau kunt u Credifixx Incasso vertrouwen als autoriteit op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

  • 100% no cure no pay
  • NVI Incassokeurmerk: garantie voor zorgvuldige incasso en afwikkeling
  • Dagelijkse afdracht geïncasseerde gelden, direct beschikking over úw geld
  • Samenwerking op basis van losse opdrachten, u zit nergens aan vast
  • Snel duidelijkheid over uw vordering
  • U beschikt over een eigen incasso-specialist mét branche ervaring
  • 24/7 inzage in uw dossiers