Uitstekend werk verricht maar niet betaald gekregen?

Uw incassospecialist kan vandaag nog voor u aan de slag! 

Neem contact op

Wij bellen u nog dezelfde dag

Wij werken al enkele jaren met Credifixx. Een professioneel team dat oplossingsgericht te werk gaat. Erg fijn om mee te werken.
4,5
Mandy Heere
Debiteurenbeheerder Hofman bedrijfsrecherche

Uw factuur niet betaald gekregen? Wij lossen het graag voor u op. Maar betalen voor het verkrijgen van uw eigen geld, daar geloven wij niet in. U wilt dan een partner die alles in het werk stelt om uw niet betalende klant weer in het gareel te krijgen. En dit uiteraard zonder kosten! Voor ons is dit de normaalste zaak.

Ons brancheteam administratie/ accountancy (boekhoudkantoor, accountantskantoor, administratiekantoor) heeft ruime ervaring in uw branche. Probeer ons vrijblijvend uit zodat u onze dienstverlening en kwaliteit op waarde kunt schatten.

De voordelen voor u?

Credifixx handelt respectvol en verantwoord naar uw klanten. Credifixx is in het bezit van het incassokeurmerk en is aangesloten bij de NVI. Op deze manier zorgen we er niet alleen voor dat uw klanten de openstaande facturen betalen, maar ook goed betalende klanten worden. Het commercieel belang staat immers voorop. Door middel van onze uitgebreide branchekennis kan er met speciale incassoteams een optimaal resultaat voor u behaald worden. Wanneer u op zoek bent naar een Incassobureau kunt u Credifixx Incasso vertrouwen als autoriteit op het gebied van debiteurenbeheer en incasso

  • 100% no cure no pay
  • NVI Incassokeurmerk: garantie voor zorgvuldige incasso en afwikkeling
  • Dagelijkse afdracht geïncasseerde gelden, direct beschikking over úw geld
  • Samenwerking op basis van losse opdrachten, u zit nergens aan vast
  • Snel duidelijkheid over uw vordering
  • U beschikt over een eigen incasso-specialist mét branche ervaring
  • 24/7 inzage in uw dossiers